Pēc saulainās vasaras esam piezemējušies krāsainajā rudenī un turpinām pieredzes apmaiņas pasākumu ciklu projektā “Ceļā uz Zaļo reģionu”!

 

Aicinām Jūs pieteikt savu dalību vietējās zemnieku kopienas sadarbības un kooperācijas stiprināšanas pasākumā NR. 4, SIGULDĀ, kas norisināsies š.g. 21. OKTOBRĪ no plkst. 10:00-15:30.

  • Pasākuma ietvaros apmeklēsim augļkopības un stādu saimniecību Z/S “Pīlādži” Siguldas pusē — ģimenes uzņēmumu, kas attīstās, balstoties uz sadarbību un uzņēmējdarbības daudzveidību. Uzņēmums aktīvi piedalās kooperatīva “Zelta ābele” darbībā, nodrošinot savus ābolus skolām programmas “Skolas auglis” ietvaros. Tikšanās vieta: Z/S “Pīlādži”, Saltavota iela 30, Matiņi, Siguldas pagasts.
  • Z/S “Pīlādži” audzētās ogas un augļi tiek izmantoti Zilver dzērienu ražošanā, tādējādi paplašinot un daudzveidojot uzņēmuma darbību. Pasākuma laikā būs iespēja apmeklēt dzērienu ražotni un piedalīties produkcijas degustācijā.
  • Siltajās un mājīgajās Pīlādžu saimniecības telpās turpināsim darboties Vitas Brakovskas darbnīcā “Ideju karuselis uz produktivitāti vērstai sadarbībai”, kur ģenerēsim idejas uzņēmumu produktivitātes veicināšanai.

Dalības reģistrācija nepieciešama arī gadījumā, ja esat apmeklējuši kādu no iepriekšējiem pieredzes apmaiņas pasākumiem.

Reģistrācijas forma atrodama šeit: PIETEIKTIES ŠEIT

Dalība pasākumā ir bezmaksas, aizpildot reģistrācijas formu, saņemsiet apstiprinājumu Jūsu dalībai. 

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā, droši rakstiet vai zvaniet.

Uz tikšanos rudens karalistē! 

 

Anda Briede, Projekta “Ceļā uz Zaļo reģionu” koordinatore
+371 26107764