Pašu gatavotas dāvanas svētkos ir tās, kas sirdi sasilda visvairāk. “Gemoss” šefpavāre Ina Poliščenko meistarklasē piedāvā trīs idejas pašu gatavotiem saldumiem no Latvijas dabas veltēm, ar ko svētkos varēsiet iepriecināt savus mīļos.
Meistarklasē var uzzināt, kā pagatavot:
– Izjaukto ābolu kūku ar rudens aveņu gēlu un mandeļu drumstalām (rudens ābols, sāļā karamele, avenes)
– Linsēklu miltu cepumus ar Latvijā lasītām un kaltētām nātrēm
– Veselīgu našķi -žāvētu sukāžu bumbiņas (upene, rabarbers, ābols, medus, tumšā šokolāde).
Meistarklase pieejama – Septītā tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Inu Poliščenko “Idejas gardām dāvanām”
Video recepte pieejama – Izjauktā bezglutēna ābolkūka. Gatavo Ina Poliščenko